1. Bebivita

Pravilna i uravnotežena ishrana jedan je od osnovnih uslova za pravilan rast i razvoj deteta. To znači da mu je potrebno osigurati optimalan unos i količinu hranljivih elemenata (belančevina, masti, ugljenih hidrata, vitamina, minerala) i tečnosti.

Vođeni tom mišlju, postavili smo temelj: Iz najkvalitetnijih namirnica, uz vrhunsku kontrolu, proizvodimo zdrave i ukusne proizvode za našu decu.

Uvođenjem Bebivita proizvoda u ishranu vašeg deteta, sigurni ste da je dobilo uravnotežen i zdrav obrok.

Svi Bebivita proizvodi proizvedeni su prema najstrožim i najvišim standardima kvaliteta koji su svojim vrednostima iznad vrednosti propisane zakonom.

2. Kvalitet i sigurnost

Bez obzira na to da li je reč o čaju Bebivita, kašici ili soku, kvalitet proizvoda čine: vrhunske sirovine poznatih i proverenih dobavljača, najsavremeniji proizvodni pogoni i vrlo stroga kontrola koja detaljno prati celi proces, od ulaza sirovina, proizvodnje do gotovog proizvoda.

<s>Sastav i kvalitet Bebivita proizvoda u skladu su s odredbama hrvatskog  Pravilnika o prerađenoj hrani na bazi žitarica i dječjoj hrani za dojenčad i malu djecu (NN 126/2013) i Direktivom Europske komisije (2006/125/EZ).</s>

Temelj proizvoda Bebivita su:

  • sigurnost i kvalitet

  • vrhunski sastojci

  • pristupačna cena.

S poverenjem ponudite svom mališanu proizvode Bebivita i uverite se u njihov kvalitet!

O našim teglicama

Naši Bebivita proizvodi pakuju se s posebnim oprezom. Pre odlaska na tržište proverava se svaki pojedinačni proizvod, njegova teglica, etiketa i poklopac. Zbog sigurnosnog vakuumskog zatvarača, svi hranjivi sastojci zadržani su i zaštićeni u staklenoj ambalaži.  Pri otvaranju teglice, važno je čuti sigurnosni “klik” koji vam garantuje da je teglica originalno zatvorena (ako ga ne čujete, proizvod nemojte upotrebiti). Takođe, ako se pre otvaranja poklopac pod pritiskom udubljuje, proizvod nije pogodan za upotrebu.

Bebivita vam garantuje izvrstan kvalitet, sigurnost i zdrave obroke koji su potrebni vašem detetu!

3. Naša filozofija: Zdravlje i sigurnost dece su nam na prvom mestu!

Proizvodi Bebivita prate vas kroz sve faze razvoja vašeg deteta, počevši od prvih koraka u svet dohrane. Svaki proizvod sadrži tačno izabrane sastojke u pravoj strukturi (kremastoj ili čvrstoj) koji su neophodni za uravnoteženu ishranu odoječeta, u zavisnosti od njegovog uzrasta.

Među proizvodima Bebivita vaš mališan će pronaći svoje omiljene obroke koji odgovaraju njegovom ukusu, potrebama i uzrastu. O tome možete više pročitati na Bebivita planu ishrane.

Bebivita: Stvarno izvrsna!

Prvi meseci s vašim detetom zaista su nešto posebno. Svaki dan zajedno otkrivate nešto novo.

U tom divnom odnosu želimo vam pomoći i podržati vas kad je reč o izboru hrane koju možete ponuditi svojoj bebi.

Svi Bebivita proizvodi su svojim sastavom i strukturom prilagođeni  prehrambenim potrebama deteta, u zavisnosti od njegovog uzrasta.

Bebivita vam je pripremila proizvode:

  • napravljene od pažljivo odabranih sirovina

  • u izvrsnim kombinacijama sastojaka koje deca vole

  • u finoj strukturi prilagođenoj uzrastu deteta.

Svaki obrok ima tačno odabrane sastojke u količinama i procentima koji su ključni za uravnoteženu ishranu. Ništa više, ništa manje. I to je  mala tajna Bebivite. ☺