1.Jabuka i kruška vilijamovka

 Kašice za bebe od 4. do 6. meseca starosti najčešće su one od jabuke, a zbog laganog ukusa i mirisa vrlo lako je prihvaćena. Dodajte joj i krušku viljamovku radi fine probave i beba će biti zadovoljna (a i roditelji).

2.Gotovi obrok sa šargarepom

Za glavni obrok pripremite zdravu kašicu za bebe od 8 meseci. Preporučujemo već gotove obroke poput.

3.Musli u voću s avokadom

 Za međuobrok probajte detetu da ponudite finu kašicu za bebe od 6 meseci čiji sastojci su musli u voću sa avokadom. Kada je voće u pitanju i to ono egzotično, mame se često odlučuju za avokado kao bogati izvor vitamina. A kako avokado sam po sebi nema primamljiv ukus, izmešajte ga sa Bebivita muslijem u voću i dobićete zdravu kašicu za bebe od 6 meseci.

4.Za dobru probavu

 Ako beba ima problem sa probavom, probajte da joj ponudite  kašicu od šljiva sa dodatkom kuvanog prosa kako bi obrok bio sitiji. Proso skuvajte na vodi, nemojte ga začiniti i izmešajte ga sa kašicom od šljiva. 

5.Fini desert za svaku bebu

Za ukusan međuobrok i za pauzu u šetnji izaberite mešavinu jogurta sa voćem, dodajte usitnjen Bebivita keks. Inače kako beba postaje sve aktivnija potrebno joj je više energije pa će biti zadovoljna sa ovom ukusnom mešavinom od koje ćete napraviti svoju kašicu za bebe od 6 meseci.